Princess's Stories
Saturday, 4 February 2012 @ 06:54
  Hi Assalamualaikum Guys. Harini kita nak story sikit. Haa, kan tengah cuti nih. Apa lagi , outing dengan kawan-2 leww. Kitaorang pegi PB. Opps, Kami outing bukan jalan-2, tapi buad Homework okey. Ehh tapi ada lah jugak jalan-2 kenn, bohong kalau takda jalan-2. Haha, anyway tadi best gilaa tau. Best kalau ada erina, lengkap, kitaorang takkan berhenti ketawaa. Lagi-2 Azura@Chika yang gilaa ketawaa. Dalam library puns dia hentam dia punya ketawa. Ehh kita nih cakap orang, kita pungs sama, tapi tak sekuat dia okey. Yang erina, uhh jyeahh. Berlawak tak bertempat. Gilaa aa. Suka hati dia jea buat bising kat lib. kitaorang dah tak boleh tahan gelak, apa lagi. Lepass aje laahh. Orang sebelah dah main jeling-2 dah. Haishh, tak menyusahkan dia pungs. Kalau bising, tutup lah telinga. Tak diwajibkan dengar gelak kami punn. Then, kita dengan Chika keluar lah kejap nak cari buku latihan. Bila balik jea, si Erina dengan Fida dah takda. Huh, seramm nihh. 5 minit round PB, jumpa laa dua ekor budak betuahh nih. Rupanya dia berdating dengan boyf dia. Perghh, elakkan makan kasut Roxy jea. Yang Fida buad muka Blur depan Erina dengan Irfan. Yang dua ekor pasangan nih, berromentik-2 pulak dah. Kesian kita tengok Fida yang buad bodoh aje. Haha, swear sakit mata tengok erina dengan irfan. So , kitaorang pegi jalan-2 sambil tuh Click ! Apa lagi, posing leww. Huhu, yang penting kerja dah siap okey. Dah penat posing, kietaorang tunggu lah mak erina hamikk. Bila dah sampai, apa lagi, Jum aa masuk keretaa. Tinggal lah irfan dengan chika. About irfan ? Go away. Kalau chika, oh key, dia balik dengan kakak dia, so lambat sikit. Tinggal lah dia sensorang tunggu kakak dia. Kesiann. Haha, dah lahh, lenguh tangan menaip. Tu aje lah story kita. Pendek ? Okey sorry. Patah tangan nanti. Panjang sangat ? Sorry jugak. Suka ? Comment ;)
Thankyou guys !
© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03