Princess's Stories
Saturday, 14 January 2012 @ 02:35
  Hey korang. Nih , kita nak cerita sikit boleh ? Pasal budak Form 1 , Smkdpt. Alaa yang bajed good-II tuh. Ahah , sebenarnya, 80% budak form 1 agak sombong+belagak. Belagak gengster laa tuh. Nak plesing dia punya gengster, tak bertempat. Main hembus aje. 
  Ada pulak budak nih, mentang-II ada orang besar , ngadu macam-II. Dah dia yang terlebih mantul sangat, orang mana yang tak kecoh ? Mestilah main sound-II. Jangan muka aje lawa, perangai macam apa. Baru form 1 , dah banyak bunyi. 
   'Alaah , kau tuhh bawah aku leww. nak mantul sangat ? aku nak tengok sampai mana. paling-II kau guna akak kau suruh sound kiteorangg. tak ke mana laa budakk. jadi orang tuhh, bia laa bermuka manis di depan and belakang orang. kiteorang pun takkan main badi laa dengan kau kalau awal-II, kau boleh respect kiteorang. nihh tak, main jeling-II, tunjuk muka tak puas hati. apa dapat ? hamekk balik kiteorang punya jelingg. macam 100% bagus aje. kau belajar sampai menara gading dulu laa baru nak mantul dengan kiteorang.'
#Erk, sorry laa dik. Akak memang cukup tak puas hati kalau adik tunjuk bagus. Alaa, kan baru nak naik. Takpayah laa cari gaduh. Rugi sendiri nanti. Okay xD
#Act, Tak semuaa cenggituhh. Adik yang kitaa minat - Omel and Baikk :)





© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03